Over ons

Gratis offerte en gratis siteonderzoek
Ons gespecialiseerde verkoopteam is zeer goed in het geven van zeer nauwkeurige offertes via de telefoon. Het is echter van vitaal belang dat een deskundige landmeter uw huis of bedrijf bezoekt om de warmtelast nauwkeurig te berekenen en de hele installatie van tevoren te plannen.

Wanneer u contact met ons opneemt maken wij een afspraak voor een bezoek van een van onze vriendelijke landmeters bij u thuis. Zij zullen op basis van hun ruime ervaring de meest efficiënte manier van koeling (en verwarming) van uw pand aanbevelen en zullen de nieuwste koelsystemen selecteren met de meest up-to-date en efficiënte technologie die beschikbaar is. Een bevestigde schriftelijke offerte wordt u binnen 24-48 uur toegestuurd.

We kunnen niet overdrijven dat de airconditioningsystemen regelmatig moeten worden onderhouden. Onze teams van toegewijde airco-technici werken in heel Belgie en richten zich uitsluitend op zowel het onderhoud als de service van de airco-units. Hun enorme ervaring kan bepalen of een bepaald onderdeel het einde van zijn bruikbaarheid nadert en adviseren dat het vervangen moet worden om te voorkomen dat de unit kapot gaat wanneer u het het meest nodig hebt.

Er is geen ‘mitsen en maren’ dat de levensduur van regelmatig onderhouden airco’s langer is dan die van verwaarloosde units. We zijn nog steeds bezig met het onderhoud van units die we meer dan tien jaar geleden hebben geïnstalleerd en die net zo goed draaien als ze op de dag dat ze werden geïnstalleerd. Omgekeerd hebben we dezelfde merkunits gezien die al na drie jaar aan vervanging toe waren door het gebrek aan regelmatig onderhoud. Goed onderhouden airconditioningapparatuur blijft op piekmomenten draaien en houdt de energierekening laag!

Airconditioning is een grote en zeer kostbare dienst die veel huiseigenaren niet hebben geïnstalleerd. Of u nu net een basisunit, een mini-split kanaalloze unit, een hoogrendement airconditioningsysteem of een warmtepompunit heeft aangeschaft, de airconditioninginstallatie thuis kan voor veiligheid, efficiëntie, gemak en snelheid. Voordat u deze belangrijke beslissing neemt, zijn er echter enkele dingen die u moet weten.

Voordat u met de installatie van de airconditioner begint, moet u de stroom en airconditioning uitschakelen tijdens de eerste installatie. Dit zorgt ervoor dat niemand gewond raakt terwijl de installateur aan het apparaat werkt. Bovendien is iemand die over het gebied waakt terwijl de unit wordt geïnstalleerd een andere veiligheidsmaatregel die moet worden opgevolgd. in situ.

Voel u niet gedwongen om te denken dat de installatie onmiddellijk moet worden uitgevoerd nadat u ervoor kiest om het apparaat te kopen. Het is mogelijk voor een huiseigenaar om de tijd te nemen om te shoppen voor de beste prijs en zelfs om online te zoeken naar de beste deal. Zorg ervoor dat u de nodige stappen onderneemt om de beste prijs voor een airconditioningunit te vinden voordat u iets ondertekent.